Change communicatie op leest geschoeid van je organisatie

Waarschijnlijk vraag je je af waarom hier schoenen staan, terwijl het over change communicatie gaat. Wel, deze schoenen zijn een metafoor voor onze visie. Wij verplaatsen ons altijd in jouw schoenen, jouw realiteit, want alleen zo kunnen wij over jouw change communiceren. En daar zijn we nog erg goed in ook.

Staat je organisatie voor een crisis, fusie, integratie, transformatie of naams- en cultuurverandering? Hoe communiceer je intern over die change? Zodat iedereen méé is?

acticom heeft meer dan 15 jaar ervaring in die niche: change communicatie.
We zijn echte experts, die nochtans helemaal niet vies zijn om mee met de schoenen in de modder te staan.

Jouw doel voor change communicatie staat centraal

Het is geen toeval dat acticom met een kleine “a” door het leven gaat. We zijn er niet om jouw plaats in te nemen, we werken in de schaduw om naar jou te luisteren, je te adviseren en je te helpen jouw doel voor change communicatie te bereiken.

Met forse tred naar resultaat in change communicatie

Werken met onze teamleden doet je communicatie versnellen. Want ze legden al heel wat kilometers in het vak af en hebben één passie gemeen: het moet vooruitgaan. Ze zijn meertalig en van veel en verschillende (schoen)markten thuis. We hebben elk onze talenten die vaak elkaar aanvullen en vooral versterken. Met resultaat, kijk gerust naar onze referenties.

Change communicatie op maat van jouw organisatie?

Change is overal, change communicatie ook

Even een opendeur: verandering is overal. En toch, als je wat afstand neemt, de mens stopt nooit alles in vraag te stellen en zich aan te passen.
De één doet dat met zevenmijlslaarzen, de andere niet. Daarom is change communicatie nodig.

De sleutel: zinvolle interne communicatie

Zinvolle interne communicatie is dé sleutel om elke transformatie tot een succes te maken. We ondersteunen jou zodat je met jouw mensen meedenkt, de omarming van de transformatie versnelt en de verandering verankert. Onze oplossingen staan altijd stevig in hun schoenen. En er zijn nooit twee paar dezelfde.

Altijd sterk in je communicatieschoenen

Onze aanpak voor change communicatie houdt alles beheersbaar: sterk in je schoenen, hun neus in dezelfde richting, stappend naar de toekomst.

Change communicatie die de dingen doet vooruitgaan?

Menselijke communicatie maakt het verschil

Tijdens een transformatie tilt menselijke communicatie je medewerkers omhoog, zodat zij het échte verschil kunnen maken voor je organisatie. Dat weten we bij acticom.

Vertel een inspirerend en integer verhaal

Laten we eerlijk zijn: managers die medewerkers kunnen inspireren, zijn niet dik gezaaid. acticom gebruikt zijn talenten om leidinggevenden te helpen mensen in beweging te zetten. Niet door wat peptalk aan te reiken, maar door concreet mee te bouwen aan een inspirerend, krachtig en helder verhaal, dat ook nog eens op een integere, wervelende en begeesterende manier wordt verteld.

Zodat je medewerkers participeren en meebouwen

acticom zorgt ervoor dat jij als leidinggevende de dialoog aangaat met je medewerkers en hen duidelijk maakt “wat betekent dit nu concreet voor mij?” Resultaat: je medewerkers zijn bereid om die extra mijl te gaan.

We reiken jouw medewerkers ook de juiste informatie op maat aan, waar en wanneer ze willen, zodat ze participeren en meebouwen aan een nieuwe toekomst.

Wij activeren je change communicatie. Je kan er op rekenen.

Ons aanbod voor jouw change communication

Jouw prioriteit is de onze: verhelderen en inspireren? Voor welke diensten klop je bij ons aan?

Analyse interne communicatie

De interne communicatie van je organisatie versterken? Wij geloven in een onderbouwde aanpak: analyseren en meten, is weten.

Strategisch advies en coaching voor communicatie

De prestaties van jouw communicatieteam verhogen of de communicatievaardigheden van je managers aanscherpen? Wat ook je behoeften zijn, we vinden voor jou de juiste aanpak.

Management communicatie

Werkt de communicatiecascade niet? Wij zorgen ervoor dat jouw managers over het juiste online of offline gereedschap en een heldere handleiding beschikken.

Verhalen vertellen

Dringen sommige boodschappen niet door? Wij helpen ingewikkelde boodschappen te vereenvoudigen en om te zetten in een boeiend verhaal waar iedereen zich in herkent. Communicatie is storytelling.

Aanpak en plannen van interne communicatie

Meer impact creëren met je interne communicatie? We werken een concept en actieplan uit. En helpen je ook bij de uitvoering, uiteraard tot waar jouw teams het overnemen.

Communicatie en change management

Veranderingen goed begeleiden en in de juiste context plaatsen? Door actieve communicatie te integreren in veranderingsmanagement helpen we medewerkers de verandering te aanvaarden.

Waar knelt het schoentje? Begin nú aan je change communicatie.

Deze klanten in de volgende sectoren gaven ons hun vertrouwen.
Automotive
Automotive
Construction
Construction
Industry
Industry
Public
Public
Transport
Transport
Pharma
Pharma
Telecoms
Telecoms
Retail
Retail
Media
Media
Financial
Financial
Food
Food
Hospital
Hospital
Cosmetics
Cosmetics
Wil je graag meer concreet werk van ons zien? Klik dan op de case studies. Deze cases bevatten geen vertrouwelijke informatie.

Flux LinkedIn

Specialisten nodig om de change communicatie van je organisatie in goede banen te leiden? Trek je stoute schoenen aan en contacteer ons.

Neem contact op

E-mailadres

info@acticom.be

Telefoon

François De Jaegere +32 497 420 431

Adres

Transformation Lounge | Tour & Taxis
Havenlaan – Avenue du Port 86 C, b 105
1000 Brussel | Belgium